Märkessmycken och accessoarer

I dag finns en uppsjö olika märkessmycken och accessoarer att välja mellan för att piffa upp sin look – eler för att helt förändra den. Med rätt accessoarer kan du nämligen få samma plagg att passa till en mängd olika tillfällen. Jeans och en enfärgad t-shirt kan till exempel göras mer formella med ett par snygga läderskor, lyxiga smycken och en sidenscarf. Ett par tennisskor och en keps gör samma look betydligt mer avslappnad.

Välklädd man Vi ställer höga krav på våra produkter och de ska inte bara vara praktiska utan också snygga. Dessutom ska de vara hållbara och av hög kvalitet. Många stora etablerade märken designar inte längre bara kläder utan har utökat sitt sortiment med tillbehör som skor, väskor, parfymer, plånböcker och liknande. Är du ute efter kvalitetsaccessoarer hittar du ett stort utbud hos scottsberry.com. Neckwear är en onlinebutik som idag har Sveriges största sortiment av accessoarer, framförallt accessoarer till män. Accessoarerna kopplas ihop med dagens uppklädda mode där ”preppy” är ett nyckelord. Här kan man verkligen hitta allt man behöver. Allt från slipsar och flugor till klockor och manschettknappar.  Har du inte inhandlat julklapp till din pappa, man eller son än, kan neckwear var en shop som kan erbjuda dig precis det du söker. Alla märken nedan som tas upp hittas på Neckwear.

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden är ett av de märkena som började med att sälja kostymer men har under åren utökat sitt sortiment med tillbehör. Varumärket startades i Uddevalla 1903 och designade endast herrkläder. Från början heter märket Tiger of Uddevalla. Det var först under 90-talet som märket utökade sitt sortiment för att kunna nå en bredare målgrupp. Samtidigt som företaget expanderade bytte de namn. Nu säljer de stilrena accessoarer både för män och kvinnor, vilket innefattar allt från skor, halsdukar och manschettknappar till väskor och slipsar. Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger är känd för sin amerikanska preppystil med tidlösa plagg. Tommy startade sitt varumärke Tommy Hilfiger under 80-talet i New York. Redan i en tidig ålder visste han att han ville designa kläder. Precis som Tiger of Sweden startade han märket med endast herrkläder men nuförtiden hittar ett stort utbud med kläder och accessoarer i deras sortiment för både herr och dam.

Hugo Boss

Hugo Boss kommer från början från Tyskland och började också med herrkläder. Numera säljer de också ett flertal olika accessoarer både för män och kvinnor. Märket består av många olika linjer, bland annat Boss Black och Boss Orange. Black är mer dressat och formellt medan Orange innebär en mer avslappnad stil. Green är den sportiga linjen. Boss producerar alltså accessoarer för de flesta stilar.