Möt våren med pasteller

Våren har verkligen kommit för att stanna och det har redan fyllts på i alla butiker och webbshoppar med nya accessoarer som passar perfekt för våren 2014. Ett ledord för i år är pasteller, härliga toner i limegrön, ljusrosa eller citrongul som lyser upp en i övrigt neutral outfit.

Rosa mobilSmycka mobilen

Det första tipset vi vill ge om du vill vara med i trenderna för våren är att köpa ett eller ett par nya skal till din mobil. Mobilen har blivit en väldigt het accessoar och det är många som har med sig mobilen överallt. Idag finns många roliga och snygga mobilskal att köpa online vilket gör att du får ett stort utbud att välja bland.

Sko dig rätt

Även på skofronten har pastellerna gjort intåg och i vår är det helt rätt att satsa på skor i ljuvliga pastelltoner, gärna blandade med  metalliska färger som silver eller guld. Kollar man in på elle.se kan man få tips på 20 heta skofavoriter inför våren 2014, där några av skorna går i ljuvliga pasteller. I övrigt är det höga klackar och skira skor, gärna som visar mycket hud som gäller. Feminint och elegant är två ledord för att hitta rätt på skofronten i vår.

Vacker pastell

Förutom accessoarerna är det pastell som gäller för hela modegarderoben 2014. Kollar man på de större visningarna går de flesta plagg i isiga pastelltoner, vare sig det är jackan, kjolen eller blusen. Även bland smink är pastellfärgerna helt rätt och här går det att leka sig fra och skapa en somrig pastell-look. Mjuka former och mjuka pasteller som skapar en somrig och fräsch look.