Nytillskott i sommargarderoben

Att sommaren äntligen är här är det nog få som missat. Solen skiner och värmer våra sinnen efter vinterns kyla och mörker. Detta tycker så klart de flesta är något underbart men genast kommer vissa frågor upp. En av de vanligaste är: Vad ska jag ha på mig? Detta är en fråga man ställer sig i princip varje dag, men på sommaren sker nog oftare än vanligt. Möjligheterna är så många under den här årstiden vilket gör att många tycker att det är svårt att välja. Man vill så klart klä sig svalt, men samtidigt vara stilfull och välklädd. Idag ska vi därför tipsa om några av de plagg som vi anser att varje sommargarderob bör innehålla så att du kan vara stilsäker även på sommaren.

Snygga sneakers toppar stilen

Sneakers är vårt första och bästa tips, vad är sommaren utan nya snygga sneakers? Det är de perfekta sommarskorna och passar så väl till vardag som till fest. Sneakers i tyg är en bra idé i högre temperaturer, men att kosta på sig ett par i äkta skinn är inte heller en dum idé. Vita sneakers är de vanligaste, speciellt på sommaren, men det finns också en rad andra färger om du känner för att sticka ut i sommarvimlet. Den nyaste trenden är mer grova sneakers, men enkla och lätta sneakers går aldrig ur modet. Bara din fantasi sätter gränserna och det finns därför otroligt många kombinationer att välja mellan. Kanske är det dags att prova en av de lite mer vågade modellerna?

Svala snygga alternativ

Sol och bad är annars något som verkligen hör sommaren till. Det kan därför också vara läge att se över ditt utbud gällande badkläder. Oavsett om du är på jakt efter en bikini eller badbyxor så finns det även här ett enormt utbud att välja och vraka bland. Varje år finns det trender även inom badmode, men under de senaste åren är det många butiker som blivit bättre på att erbjuda olika modeller av bikiniöverdelar- och underdelar men i samma tyg. På så sätt kan du kombinera ihop en snygg bikini i en modell som passar just din kropp. Slutligen vill vi slå ett slag för chinos. Jeans blir lätt väl varma på sommaren och det kan därför vara bättre att satsa på ett par byxor med ett tunnare och svalare material. Chinos är en stilren byxmodell som passar både män och kvinnor. Dom finns i en oändlig mängd färger, allt från maritimt marinblå till svalt ljusbeige. De är dels väldigt snygga men också svalare än vad jeans är.

Lycka till!