Shoppa badkläder – att hitta rätt

Badkläderna är ju något som många brottas med att hitta bra exemplar av. Detta behöver dock nödvändigtvis inte vara ett problem med utbudet. Det kan faktiskt hända att man inte tänk på vad som egentligen passar en bäst.

bikini_107213324Som med så mycket annat när det gäller mode och skönhet är vi ofta dragen till symmetrier. Och även om vi inte kan sätta fingret på vad det är som att vi ser bra ut i ett plagg men inte ett annat, kan det vara så att symmetrin inte finns där på samma sätt.

Med badkläder har man ju förstås ofta betydligt mindre material att använda och kroppen i sig kommer mycket mer in i spel. Och ska man dessutom handla dessa i en nätbutik vill man ju så klart veta redan innan vilken modell och storlek som kommer fungera bäst.

För att underlätta detta kan man tänka på följande sätt: Försök att skapa en symmetri mellan över- och nederdelen av badkläderna. Är man mer fyllig upptill eller nedtill vill man dra mer fokus till den andra delen.Ett sätt att göra detta är att använda mönstrade del på ena stället tillsammans med en enfärgad på det andra. Den mönstrade delen kommer att hjälpa till att dra fokusen dit och få den att se ut att matcha den andra lite mer.

Precis som med underkläder är det vanligt att kvinnor har fel storlek på bikiniöverdelar. Detta kan också göra så att man inte gillar hur bikinin ser ut. En riktigt bra BH-guide finns att hitta på Storlekar.se, och med denna kan man även överföra informationen till badkläder när det är dags att köpa dem.