Smycka dig vackert på stranden

Utseendet är viktigt oavsett vilken situation du befinner dig i, men ibland är det svårt att veta vilka accessoarer som passar. När det exempelvis kommer till badmode kan det kännas knepigt med accessoarer – räcker det inte med en hatt och ett par solglasögon? Faktiskt inte – smycken är en accessoar som du kan använda dig av i alla situationer för att ge din look ett lyft.

kvinna som går vid vattnet

Bikini 2015

Bikinimodet 2015 består av starka färger och vågade mönster, men det som är unikt inför den kommande badsäsongen är volangerna. En annan detalj som återkommer är höga bikinitrosor som smyckas med somriga mönster och härliga färger. Du hittar trendiga och unika badkläder från 2015 års mode på Phax swimwear. Deras kollektion har ett stort utbud som är mycket populärt. Förutom bikinis hittar du även snygga och trendiga baddräkter i shoppen. För att göra din strandlook komplett finns det även exklusiva strandkläder som exempelvis virkade strandklänningar och mycket mer.

Accessoarer

Att välja rätt accessoarer för sköna dagar på stranden är inte alltid lätt. Smycken finns i olika utföranden och här är det viktigt att du väljer smycken som sitter kvar. Något som är på väg tillbaka är fotsmycken och det är ett perfekt val för strandlivet. På mixzoom.com hittar du en mängd olika tåringar och fotlänkar. De finns i olika utföranden och tåringarna är tillverkade i till exempel silver eller sterlingsilver och detsamma gäller fotlänkarna, men de finns även i vaxad bomull. Silver är ett bra val eftersom det passar till alla färger och det gör det lättare för dig att matcha med din bikini eller baddräkt. Förutom fotsmycken finns det även armband som är en snygg och tidlös accessoar.