Smycken med unik design

Något som blivit väldigt trendigt och inne på smyckes fronten är att skapa en personlig och unik stil. Det går idag inte att söka sig till speciella trender eller specifika smycken som är ett måste utan det är hur man kombinerar sina smycken som gör att de blir trendiga.

SKOG

För att skapa en unik och personlig stil gäller det att söka sig till företag och affärer som säljer smycken som inte alla andra har. Köper man ett smycke på exempelvis H&M kan man nästan räkna ut att många i sin umgängeskrets kommer att bära samma smycke. Bor man i en mindre ort är detta inte alltid så lätt, det kanske inte finns så många olika smyckesbutiker, då är Internet en perfekt plats att leta på. Idag finns det många unika och vackra smycken som går att köpa online, vare sig du bor i Stockholms innerstad eller på landsbygden. Detta gör att du kan bli unik och stilfull i din look och säker på att inte alla andra ser likadana ut.

Vacker design

Vi tänkte komma med ett konkret tips idag på en webbshop som är värt att besöka om det är stilfull design och unika smycken du är ute efter, nämligen www.johanna-n.com. Här finner du många vackra kollektioner av smycken, gjorda i mässing eller silver med en otroligt snygg design. Smyckena känns stilfulla och arbetade och de är inspirerade av mötet mellan norrländsk design och thailändsk hantverkshistoria. Kombinera gärna smycken från olika kollektioner för att skapa en unik look och våga även att blanda de olika materialen.

Så är du ett modelejon på jakt efter de senaste smyckena för våren 2014 så är våra ledord;

  • Unik look
  • Blanda olika smycken och material
  • Satsa på kvalité istället för kvantitet