Sommartrender

Sommar, sol och singoallatoppar. Puffiga ärmar, volanger och vippande spets i ett band över bysten. I år ska vi visa magen, gärna också våra solbruna, vältränade axlar.

TräningskläderAthleisure

Att vara vältränad är viktigt för de flesta idag. Modet ger oss chansen att visa vår sportiga sida med så kallade ”athleisure”-plagg, snygga träningsliknande plagg för streetwear. Stilen får du med lediga fräscha kläder med snitt som påminner om träningsklädernas – till exempel tight axelbandslös topp och lediga jazzbyxor med vita sneakers till, eller en kort, vid kjol och enkel, rakskuren topp till sandaler. Dessa blir lika vanliga som vardags- som träningsoutfit idag.

Normcore

Normcore, en hyllning till enkelheten, är en annan stark trend: den raka, klassiska unisex looken utmärks av raka, rena linjer, inga krusiduller. Klä dig i kostymer i eleganta material som sveper löst kring kroppen. Det ska vara viss vidd i plaggen, men snittet stilfullt, rent och elegant. En närliggande look är den där vi tar ett manligt plagg och gör det sensuellt, kvinnligt. Långa figurnära skjortklänningar gör jobbet! Fräscht, sexigt, kvinnligt. Allt detta går gärna i vitt, vitt, vitt – vad är mer somrigt än vita fräscha plagg?

Båda dessa looks kan du se exempel på här.

Smycken

Den tidlöst klassiska trenden syns även på smyckessidan. Vackra bassmycken med arbetade detaljer, som andas stil och klass. Det enkla pärlörhänget, broschen, den tunna länken med en droppformad berlock. Det ska vara förstklassigt kvalitetsmaterial, diskret och smakfullt samspelande med hår, kläder och accessoarer.

För att synas i år ska du främst välja accessoarer som sticker ut! Slokhattar är helt rätt, gärna i strå. Sommarväskan som du bär bikinin i på väg till stranden är också gärna i flätad strå. Till festen kanske hellre en i diskret skinn.

Reptil- eller leopardmönster kommer starkt bland både väskor, sandaler, glasögon – och mobilfodral. Bland de accessoarer som syns mest idag hör mobilen. Snygga, trendiga mobilskal hittar du hos bland annat iDeal of Sweden.

Smycka även fötter och ben i läckra gladiatorsandaler! Eller välj högklackade sandalettvarianter med långa knytband som dekorativt flätar sig uppför benen.

Attiraljer

Det gäller att hela tiden förstärka sin outfit med nya fräscha detaljer även till mobilen. Även handväskor, dataväskor och plånböcker ska hållas uppdaterade för att kunna ge ett väl genomtänkt och välklätt intryck.

Genom att ha flera olika väskor eller mobilfodral att välja mellan så hinner du inte bli less på dessa och du kan vara säker på att mobilen drar ögonen till sig varenda gång den plingar till och du plockar upp den ur fickan. Särskilt bland dina vänner som nyfiket väntar på din nästa stil.

Se även till att dessa är av yttersta kvalitet och gärna i svensk design istället för de massproducerade varianter som finns överallt idag. De ger inte alls samma effekt, stil eller klass på din mobil gällande modet.