Det går mode i skor också

Det är ju inte bara kläder det går mode i utan det går mode i skor också. Vårt klimat i Sverige gör också att vi är tvungna att ha olika skor under de årstider som vi har. De sommarskor vi har lägger vi undan då hösten kommer med sitt regn och rusk. Vintern gör att vi vill ha det varmt och skönt om våra fötter.

Så snurrar det på och vi tar fram och ställer undan de skor som vi använder oss av. Se till att sköta om dina skor så håller dom längre. Innan en ny årstid så gäller det att se över sina skor och vad som finns i garderoben. Kanske man kan tänka sig att köpa något nytt inför kommande sommarsäsong och gärna vill kolla upp skotrender som är just nu innan man bestämmer sig för vilka skor man ska köpa.

Många gånger så håller skons trender i sig längre än vad ett par byxor gör. Så det gäller att man hela tiden ser till så att skorna mår bra när man ställt bort dom för säsongen. Skoblock är naturligtvis ett måste, i alla fall på finskorna. Se till så att skorna får det luftigt och inte läggs i en plastpåse över vintern.