Trendigt 2014

GuldklänningNu när våren äntligen gjort sitt intåg och sommaren är på väg med stora steg kan det vara läge att få ett hum om vilka olika trender inom mode som gäller under våren. Här kommer några tips på vilka trender som gäller våren 2014.

Kläder

Den stora trenden i vår när det handlar om kläder är att dessa ska innehålla färg, färg och lite mer färg. Pastellfärger och klara lysande färger som gult, klar intensiv blå, röd och grön är verkligen sådant man kommer att få se mycket av i sommar. Även svart-vitt samt guldfärgade kläder är något som spås bli en av vårens mer framträdande trender. Mönster är också en tydlig trend, framför allt den blommiga klänningen som är på stark frammarsch.

Skor

Vad gäller skor så gör loafers comeback. En fördel med loafers är att de går att kombinera med det mesta, såväl basplaggen som kostymen. Som vanligt får man väl säga fungerar sneakers alldeles utmärkt även den här våren. Också dessa går att matcha med det mesta.

Accessoarer

Hatten är en accessoar som definitivt är på väg tillbaka och som således är något man bör satsa på om man vill vara trendig och sticka ut. Även smycken i unika utföranden är något som är en tydlig trend under våren. De ska gärna vara handtillverkade och på det sättet ha större unicitet än serieproducerade smycken.